Verhuur & Beheer

Uw woning verhuren?
Finest housing huurt uw woning en garandeert altijd de maandelijkse huur.

U bent op zoek naar een betrouwbare huurder omdat u een goede pensioenvoorziening, het hoogste rendement of gerust naar het buitenland wilt? Er kunnen tal van redenen zijn waarom u uw woning wilt verhuren. Finest Housing, de specialist op het gebied van (tijdelijke) huisvesting, helpt u hierbij!

Naast een aantrekkelijk rendement wilt u, als vastgoedbelegger, natuurlijk geen kopzorgen. U zit niet te wachten op een belletje van de huurder voor een verstopte wc of een cv-storing. Bij ons is uw woning in goede handen. Onze inspecteurs voeren maandelijks controles en onze monteurs kunnen eventuele reparaties en storingen snel oplossen.

Wij snappen dat u zo min mogelijk risico wilt lopen met de verhuur van uw huis. Daarom leggen wij contractueel de huurperiode vast, dat is de Finest Housing Huurgarantie!

Van eerste afspraak tot aan het beheer en de eindoplevering, alle diensten bieden wij aan onder een dak.
Wilt u weten hoeveel rendement u kunt behalen? Neem contact met ons op via het contactformulier, wij zijn u graag van dienst. Na ontvangst van uw aanvraag gaan we snel voor u aan de slag.

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hieronder naar ons eenvoudige stappenplan.

Ik wil mijn woning verhuren

Neem direct contact met ons op wanneer u uw woning wilt verhuren.

In 7 overzichtelijke stappen gegarandeerd en zorgeloos uw woning verhuren.

Zodra u contact met ons opneemt, plannen wij op korte termijn een oriënterende afspraak met u in. Hierin kijken wij samen naar de mogelijkheden van uw (nog aan te kopen) vastgoed.

Tijdens de bezichtiging van uw object nemen wij zoveel mogelijk informatie van de woning op. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden van het object, wordt een huurvoorstel opgemaakt.

Naar aanleiding van de bezichtiging van het object, wordt er op basis van de mogelijkheden van het object, in combinatie met uw wensen en eisen een huurvoorstel gedaan.

Zodra beide partijen akkoord zijn met het huurvoorstel, maakt Finest Housing de huurovereenkomst ter ondertekening op.

Zodra de huurovereenkomst door beide partijen getekend is, voert Finest Housing de eerste huurbetaling uit alsmede het betalen van de afgesproken borg.

Op het moment dat de huurovereenkomst is ondertekend en de eerste huurbetalingen zijn verricht, wordt er een moment voor de sleuteloverdracht ingepland. Finest Housing maakt hierbij een volledig opleveringrapport met de huidige situatie van uw woning op. Dit opleveringsrapport wordt door beide partijen ondertekend.

Finest Housing voert maandelijkse controles uit in uw woningen. Afhankelijk van uw wensen wordt u al dan niet op de hoogte gebracht van deze controles. Verder ontvangt u maandelijkse vanuit Finest Housing de huurpenningen. Hiervan ontvangt u een afschrift ter administratie, zodat u hier verder geen omkijken meer naar heeft.

Onze diensten

Bemiddeling

Wij maken eenmalig een succesvolle match tussen u en de huurder. Van adverteren tot sleuteloverdracht.

Financieel beheer

Al het administratief beheer nemen wij uit handen. Van het incasseren van de huurpenningen tot afrekeningen van servicekosten.

Totaal beheer

Naast de financiële administratie zorgen wij voor het afhandelen van storingen en klachten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor u en de huurder.

Huurgarantie

Altijd een vast bedrag per maand. Leegstand of niet. Wij zijn uw huurder en garanderen hiermee de huurpenningen.