personeelshuisvesting

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw personeel?

Dat uw werknemers zich in onze woningen thuis voelen staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden dit belangrijk, niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers, die zich met een fijn thuis beter kunnen focussen op hun werk. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte huisvesting voor uw werknemers.

Bij Finest Housing bieden we u een brede selectie van beschikbare woningen, nauwkeurig gecontroleerd, veilig en ideaal voor internationale werknemers, flexwerkers, seizoenskrachten, expats en zakelijke professionals. Dankzij jarenlange ervaring kunnen uw internationale werknemers snel en voordelig voorzien worden van een passende woning. Of ze nu tijdelijk in dienst zijn of iets zoeken voor een langere periode, voor iedereen vinden wij een geschikte, fijne woning!

Finest Housing hecht veel waarde aan kwalitatief goede huisvesting van uw personeel. Zo hebben wij een hoge kwaliteitsstandaard die niet alleen de kwaliteit van de woning waarborgt, maar ook de inventaris en de volledige service rondom onze dienstverlening.

Voor een optimaal wooncomfort zorgen wij voor periodieke inspecties en voeren wij vakkundig onderhoud uit. Wij hanteren een duidelijke, heldere werkwijze waarbij uw wensen centraal staan.

Op zoek naar een woning voor kortere periode? Dan kan een tijdelijke huurwoning uitkomst bieden.

Een aantal woningen kunnen zowel voor short- als voor longstay verhuurd worden. Afhankelijk van de periode wordt er een offerte op maat gemaakt.

Totaal beheer

Breed aanbod woningen

Zekerheid & helderheid

Trots op onze resultaten!

0
Nieuwe woningen

in ons aanbod

0 +
Verhuurde woningen

in onze huidige portefeuille

0
Gemiddelde beoordeling

door onze klanten