De Klant aan het woord

OP BEZOEK BIJ FINEST HOUSING

RENT OUT YOUR HOUSE, MAKE IT FEEL AT HOME!

Vandaag nemen we u mee naar Panningen, om een kijkje te nemen bij ‘Finest Housing’. We spreken onder andere met de eigenaresse Judith Versteegen, over het mooie bedrijf wat zij heeft neergezet. Finest Housing verzorgt de verhuur van woningen aan internationale werknemers. Een dynamische markt, waar flexibiliteit en betrouwbaarheid hand in hand moeten gaan. Niet alleen voor de huurders, maar zeker ook de verhuurders.

“ Finest Housing staat voor het échte thuisgevoel voor de huurder
én het hoogste rendement voor de verhuurder!”

~ Judith Versteegen

Huurders willen graag een thuis, de verhuurder het beste rendement met zo min mogelijk kopzorgen. En dát is waar Finest Housing voor staat; zorgen voor het thuisgevoel met het beste rendement! ‘Het welzijn van de internationale werknemers is heel belangrijk. Door het de huurders zo fijn mogelijk te maken, zullen ze ook beter presteren op het werk Daarom zorgen wij voor de woning zodat zij zich thuis voelen én we alle zaken voor de verhuurder uit handen nemen’, aldus Judith Versteegen; 

‘Zo hebben we een eigen technische dienst die 24/7 bereikbaar is om calamiteiten te verhelpen. En door onze actieve monitoring van Jacobs iT Solutions kunnen we een storing al zien aankomen voordat deze gemeld is! Dat vereist een informatievoorziening die ook 365 dagen per jaar beschikbaar moet zijn. Dat heeft Jacobs iT Solutions volledig voor ons geregeld! Op een wijze zoals wij dat zelf ook voor onze klanten doen, van A tot Z. Dus niet alleen de automatisering op ons hoofdkantoor, maar ook alle internet en WiFi verbindingen van onze woningen.’

Jacobs iT Solutions heeft daar een eigen visie op; meedenken met het bedrijf van je klant. Hoe kunnen we zorgen dat onze klant nog beter zijn werk kan doen? Dat bekijken we in iedere situatie opnieuw. In het geval van Finest Housing was dat door ze te voorzien in alle tools om de verbindingen, WiFi en thermostaten van afstand te monitoren of instellingen te wijzigen.

“Automatiseren doe je op maat,zodat het past bij de klant!”
~ Arjan Meeldijk

Finest Housing is een innovatieve ondernemer waar de dienstverlening moet staan als een huis, die meegaat met de tijd en dermate specialistisch is dat je als IT-bedrijf ook op maat moet leveren. Zodat het ook echt past!

Of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn maakt niet uit, overal hebben ze de informatie op elk gewenst apparaat direct beschikbaar. Met je mobiel bereikbaar op het kantoornummer. En alle ICT-zaken liggen bij ons, zodat er maar één contactpersoon nodig is. Zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn, ondernemen! Oftewel; flexibel, geen zorgen en een hoog rendement! Een samenwerking tussen twee bedrijven met eenzelfde instelling, zodat ze elkaar versterken. Dat levert rendement op voor alle partijen; Rent out your house, make iT feel at home!